srác

Megmondás

Megcsipogás

Meghallgatás

slodo's Profile Page

Megfeedelés

Mono konczert, meg a zülött recskabajnok Daughters

2010.02.28. 09:17 slodo

Minap (hétfő) úgy alakult a életünk a négy darab embernek, hogy elmentünk az állóhajóra Mono koncertre. Ennek olyan hátulütői akadtak, amiket nemsokára megosztanék.

A Mono egyébként egy olyan érdekes japán együttes, amiben a három ottlévő férfi-japánnak nő arcszőrzete meglepő módon. Ez azért is jó, mert amikor megnövesztik, akkor nem téveszthetőek össze a együttesben ottlévő nő-japánnal. Zeneileg azt kell tudni, hogy afféle poszt-rock megközelítéssel próbálkoznak, amibe unos-untalan gerjedelmeket helyeznek el, váratlanul! Emberriogató! A megmozdulásra, amiről most szó van, én tíz környékén értem le a állóhajóra. Namost a előzenekart (pozwakovski) simán lekéstem evégett. Wunderscheisse! A Mono meg már a 2-3. számot nyomta. A minél gyorsabban nyitottá válás érdekében alkoholt vásároltam a pultnál, majd 'ernyei bélás' ballonkabátomban (mivel a ruhatár betelt) odaálltam a keverő mellé, mint barbarian. Ebben a pillanatban vágtatott kifelé Ády barátom, örjöngve (egyidejűleg szimpátiámról biztosítottam), aki nyilatkozattétele alapján legszívesebben ámbráscet falloszra aggatta volna a éppen játszó nő- és férfi-japánokat. Én eleinte élvetegen, vidoran szemléltem a műsorukat, majd lassan kezdtem felfogni, hogy nem Mono kedvelő emberek vannak itt többnyire, hanem ilyen japán mániások. Mangára masztizó twentinik, panda fetisiszták, meg efféle alpári őrültek. Ez kezdte kedvem szegni. Aztán a koncert meg úgy volt, hogy a színpadon lévő távolkeleti törpék gyakran leültek valamire, így nem-láthatóvá váltak például a közönség nagyja számára. Vagy pediglen mágia történt. Szép lassan ezek a körülmények beletaszítottak az unatkozás és emberfroclizás ingerszegény síkjába. Haza meg úriasan taxival. Lefekvés előtt azért egy Daughters album lepörgött biztos, ami biztos. Namost azoktól meg nemsokára újdonság! 

Ez a videó főleg azért kerül megmutatásra, mert nagyon barbarian. De annyira, hogy megtekintése elvitathatatlanul muszáj-jelenség! A énekes ember már régóta tudjuk, hogy Alexis a neve. Emellett önmaga arcát megöklözi a erre lehetőséget nyújtó dalrészletnél, majd önmaga péniszét megkenegeti a nyáladzással, mi kezére tapadt. Önmaga kezét megköpködi több ízben és önmaga szájába önt tömegszörföző lány lábáról lerángatott cipőból sört. Annyira krézi ez az egész, hogy csak na, ráadásul 2:23-tól egy új számot tolnak el, ami kurvára DEGESZ.

1 komment

Címkék: video koncert japán mono daughters

A bejegyzés trackback címe:

https://slodo.blog.hu/api/trackback/id/tr911796357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az új daughters nóta nem más mint a the theatre goer, meghallgatható a következő linken lemezminőségben: www.metalsucks.net/2010/03/04/exclusive-metalsucks-premier-daughters-the-theatre-goer/
süti beállítások módosítása