srác

Megmondás

Megcsipogás

Meghallgatás

slodo's Profile Page

Megfeedelés

Egy enyhe velős pacal

2011.02.22. 09:58 slodo

Gyönyörű napra ébredtünk minap, vasárnap. A szegedi kirándulás pozitív értelemben vett megrázkódtatásaiból lassacskán magamhoz térve elmentem kakálni, majd a bundáskenyerek megevései történtek. Teafogyasztás mellett. Aztán kisvártatva összeszedelődzködik az ember: a rakétaturbinaszerű vízmelegítő segítségével testmosást végez, majd ruhafölvétel és isten hozott az emberek között!

Két jótét lélekként indultunk meg eztán a Keleti Pályaudvar irányába, élettársammal, Hmányomkával, és mit tesz isten, oda is értünk, uszkve 27 perc késéssel. Ebből gond nem lett, ugyanis mindenki ennyit késett, kivéve Zozó, aki viszont tüdőgyulladást kapott. Az úti cél Pest egyik legfrekventáltabb utcájában, a Garay utcában (haha) található Vidróczky csárda (link) volt , ahová a Tiszteletes úr szervezett projektmegbeszélési meetinget. A helyhez érve elégedetten nyugtáztam, hogy az ajtó mellé függesztett étlapon külön kategóriába kerültek a "májból készült különlegességek". Ha a hely nincs épp (valószínűsíthetően az antsz által) bezár(at)va, minden adott lett volna egy degesz estebédhez.

Így azonban tovább kellett kullognia kelekótya majmokhoz hasonlítható társaságunknak. Többen (én) legyőzendő akadálynak fogták fel a tényállást, többen (Zolika) pedig a "bazmegoláshoz" nyúltak megoldásként. Aztán (6 vendéglátóipari egység meglátogatásával később) rá kellett jönnünk, hogy a vendéglátás bizony gondban van a Keleti mögött. Nagy szerencsével ráleltünk aztán a Nefelejcs és az István sarkán lévő Bécsi szelet vendéglőre (link).

Étkezésem természetesen velős pacalra koncentrálódott, ami igen okos döntés volt részemről, ugyanis ízes. A Tiszteletes úr szintén pacalt evett, ám simán. Kiemelhető táplálékot még sokan fogyasztottak, de egyedül a '84-es szarajevói téli olimpiát idéző kötött pulcsijában köztünk elégedetlenkedő keszeg-gyereket, Zolikáét említeném meg. Csípős, babos disznót evett ugyanis. Az est folyamán komoly elméleti munkát végeztünk bizottsági és szak-államtitkári szinten is, előirányzatokat készítettünk, makromutatókat elemeztünk. Mindennek summázatát videós, szórakoztató egyveleg formájában fogjuk itt közzétenni, többek megelégedése, kielégítése céljából.

Szólj hozzá!

Címkék: enni vidroczky csarda velos pacal bikfic

A bejegyzés trackback címe:

https://slodo.blog.hu/api/trackback/id/tr72679013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása