srác

Megmondás

Megcsipogás

Meghallgatás

slodo's Profile Page

Megfeedelés

Sinaloa egy állam a dűrer kertben is

2010.03.04. 22:33 slodo

 

bka booking proudly presents

sinaloa (usa)
duna (hun)

helybe: budapest @ dürer kert
címbe: ajtósi dürer sor 19-21
időbe: 10.03.18
jegybe: 1200 huf
kezdésbe: 8 pm

http://www.sinaloaisastate.com
http://www.myspace.com/sinaloa
http://www.durerkert.com

Amellett, hogy heló, van egy nagyon fontos mondandóm is! Méghozzá, hogy március 18. napján ellátogat Budapestre, a Dürer kertbe a Sinaloa nevű együttes Somerville, Massachusettsből, akiket meg kéne már nézni. Hogy kik ezek és mit játszanak? Három megnyerő, amerikai srác-barátról van szó, akik alapítottak egy zenekart 2002-ben. Pete gitározik, Brendan szintén gitározik, Luke dobol, az énekelés pedig egytől-egyig mindannyiuk reszortja.

Zeneileg olyan fronton mozognak, hogy két gitárral és egy dobbal adják a kiabálós indie rockot. Direkt nem mondom, hogy screamo, mert azok inkább hisztiző ficsúrok, mint a rock katonái. Néhol csöppnyi disszonancia is feltűnik a zenéjükben ('03-as Fathers and Sons lemez Silenced Through Justice száma az első, ami ilyen téren beugrik, 0:40-től szétcsapodár teljes mértékben), valamint mernek akusztikusságba is visszavedleni, hiszen az utolsó nagylemez, nevezetesen a Chapel and Basement ('09), az nem más, mint az önerőből, kazettán kiadott, akusztikus verziója az ezt megelőző Oceans of Islands ('08) korongnak. Emellett van jó adag lendület is, na meg őszinteség abban, amit csinálnak és abszolút lejön, hogy jófej srácok, akik mindent önerőből oldanak meg (picasa oldalukra érdemes ellesni), az album borítójának tervezésén át a dalszerzésen keresztül a turnészervezésig. Kiadtak jó pár split lemezt az elmúlt években, többek között az Ampere és a Wolves zenekarokkal is, valamint egy demót és négy darab nagylemezt (az új ep-t pedig a turnén kezdik majd terjeszteni). De hogy ne csak a levegőbe beszéljek itt a youtube, hallgatólagos beleegyezéssel.

Amennyire egy kisebb bandától telik, annyit koncerteznek is. Méghozzá ilyen nevekkel: Haram, Young Widows, Ampere, Das Oath, Coliseum, Planes Mistaken For Stars, Social Circkle, Hot Cross, Transistor Transistor, Daniel Striped Tiger, Heavy Heavy Low Low, etc. A koncert hamar kezdődik, mivel a sármos szervező gondolt a melósokra, így legkésőbb tizenegyre végetér a zenés mulatság. Előzenekarként mindössze a duna lép fel, akik mosdatlan zajongásukba progressziót is csempésznek már olykor. Az előre látható, hogy egy frankó, családias hangulatú megmozdulás lesz ez, szóval aki lemarad, az kimarad. Itt alant meg álljon hozzávetőleges kronológiai sorrendben néhány lemeznek a letölthetősége előzetes megbarátkozás céljából (word meg ilyesmi fájlokban a dalszövegek is mellékelve többízben). Béke!

Demo kazetta és Fathers and Sons nagylemez
http://www.mediafire.com/?rzitdlihgz3

Footprints on Floorboards nagylemez és a Wolves Split 7"
http://www.mediafire.com/?1nthzmmyfnw

Oceans of Islands nagylemez és a Daniel Striped Tiger Split 7"
http://www.mediafire.com/?o23mdtz32yj

Ampere, Catena Collapse, Life at these Speeds Split lemezek
http://www.mediafire.com/?nnc2cedgm1t

Chapel and Basement album kazetta
http://www.mediafire.com/?ddy1w0gwiqm

2 komment

Címkék: ajánló koncert dürer kert sinaloa

A bejegyzés trackback címe:

https://slodo.blog.hu/api/trackback/id/tr921810168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meg nem mondom izibe, hogy munkás tevékenységet folytatok e aznap, de ha nem, vevő vagyok erre a torzulásra.
jól teszed, megfontoltan! én mindenképp odaszéledek és beszopok pár sört a pofámba, amíg megtekintem a produkciókat.
süti beállítások módosítása