srác

Megmondás

Megcsipogás

Meghallgatás

slodo's Profile Page

Megfeedelés

HAW in Vienna - morzsa 1.

2011.02.16. 12:02 slodo

Nincs is annál szebb, mint amikor utólag értesülsz dolgokról, aminek te is részese voltál és egy tulajdonképpeni gonoszságra vonatkozik. Csak így tud egy hozzám hasonló igazán kedves ember részt venni ehhez hasonló gaztettben. Az ügy egyébként egy párbeszédben csúcsosodott ki a közelmúltban, mely lerántotta a leplet a briganti hozzáállásról.

-Dávid: Lili is jön tényleg
-Én: jaj szegény :) előre sajnálom

(Itt közbeszúrásként jegyezném meg, hogy a 'jaj, szegény' kijelentés valóságalappal rendelkezik, ugyanis a képen látható vonzó testen lévő vonzó felső szegény Lili tulajdonában VOLT egy ideig, azóta "valamilyen rejtélyes okból" hordhatatlan állapotúvá vált)

-Dávid: hát, ha bécsben rajtatok múlt volna, megfagy :-D
-Én: igen?
-Dávid: hátja szólt, hogy neki nincs zsákja. erre befoglaltátok az összes takarót és ágyat és két pillanat múlva már horkolva, fingva aludtatok mi meg ott álltunk, hogy akkor mosmilegyen :-D nyomtuk egy zsákban, az ablak alatt, a fagyban jópofa volt. olyan hideg volt ott, hogy aludni sem lehetett és félóránként mentünk ki pisálni
-Én: höh ti nem középen aludtatok?
-Dávid: nem, középen gazsika :-D mi mellette az ablak alatt

Hát igen. Ilyenek vagyunk. Hogy milyenek? Hát ilyenek. FŐLEG PÓ.

Szólj hozzá!

Címkék: tour haw vienna

A bejegyzés trackback címe:

https://slodo.blog.hu/api/trackback/id/tr32665085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása